Årsrapport 2016 – Om 2016

Fra styret
Begivenheter
Statistikk & Økonomi

Aldersfordeling

Styret i BKM Horten

Består i 2016 av styreleder Knut E. Haukelidsæter, styremedlemmer Inger O. Freeman, Ove Bernhardsen og Tomas Haukelidsæter. Vara-medlemmer er Øyvind Ellefsen og Knut A. Østern.

Økonomi tall 2016

Her kan du se revidert regnskap for BKM Horten – 2016, fra revisor. (pdf Klikk her)

Aktiviteter for barn/ungdom. Hva koster det?

Judith, som er mor til fem barn i BKM Horten, har sett litt på de forskjellige tilbudene og hvor mye det koster familien at barna er med på de aktivitetene som barna ønsker. Hun skriver:

BKM Horten og Brunstad Ungdomsklubb (BUK) tilbyr mange forskjellige aktiviteter til barna og ungdommene, så det skal være gode tilbud for alle med de forskjellige interessene de har. Fra 7 til 12 år er det Aktivitetsklubben som gir et ukentlig tilbud til alle barna. Fra de er 13 år åpner det seg et vell av muligheter for aktiviteter på kveldstid og i helger. Det er fotball, volleyball, håndball, dans, musikk, riding, ishockey for å nevne noe. For de mindre sportsinteresserte har du for eksempel media eller softgun som alternativer. Kort sagt; varierte og gode tilbud.

I vår familie har vi Filip på 23år, han er med på fotball og ishockey. Han betaler 1200 kr hvert halvår for å være med på hockey. Samtidig er han mentor for to yngre gutter som har de samme interessene som han. Han forsøker å sørge for at de trives, og følger de opp med kjøring og andre ting.

Andre på 21 år og er med på media og volleyball. På media samles de hver mandag, de har filmprosjekter og andre spennende ting på timeplanen. Dette er en rimelig aktivitet, og han betaler bare 500 kr i året for å være med på media. Volleyballgruppa består av jenter og gutter, og har treninger i gymsalen på Dal, men dette er foreløpig litt mer uorganisert og koster ikke noe.

Elin er 17 år og er med på fotball og håndball. Fotballaget hennes har stadig kamper mot andre byer fra hele Norge. Elin har en mentor som følger henne opp. Både når det gjelder praktiske ting og trivsel. Dette koster 500 kr i året.

Lotta er 14. Hun er med på riding, fotball og håndball. Riding er jo en forholdsvis dyr aktivitet, her betaler vi allikevel ikke mer enn 2400 kr i året. Lotta har en ganske travel uke med andre ord. Hun har også en mentor som følger henne godt opp. Lederne på de forskjellige gruppene er fantastiske og følger opp med kjøring og sørger for at ungdommene trives.

Så har vi Malin på 11 år. Hun har også flere tilbud ukentlig. Hun er med på fotball, Aktivitetsklubben og et lite orkester. Dette betaler vi 100 kr i året og 500 kr i halvåret for.